Verwarming is één van de belangrijkste technieken in een woning, kantoor of gebouw.

HESA ontwerpt en monteert kleine, middelgrote en grote cv-installaties voor zowel appartementen, utiliteits- en industriebouw als voor de particuliere sector. Mede door onze jarenlange ervaring streven wij naar perfectie in de uitvoering van elk van onze projecten.   

Bovendien hebben we een aantal specialisten voor de renovatie van uw bestaande installatie of de vernieuwing van uw verwarmingsketel. We bespreken samen uw noden, de technische mogelijkheden en werken een offerte op maat voor u uit.

De warmteproductie in de door ons aangelegde installatie kan voortkomen uit een gascondensatieketel, mazoutcondensatieketel, zonnepaneel (zowel voor cv als sanitair water) of warmtepomp. De warmte afgifte van deze toestellen gebeurt door middel van radiatoren, convectoren of vloerverwarming.

De laatste jaren wordt er steeds meer gewerkt met duurzame energie. Ook wij kiezen voluit voor de toekomst en werken samen met u graag een technisch dossier uit voor uw project. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u graag naar onze pagina's over duurzame energie.

Onze belangrijkste troeven zijn de sterke service en onze technische knowhow. Wij werken voor elk project steeds een technisch dossier uit zodat wij tijdens onze werken niet voor verrassingen komen te staan. Onze klanten kunnen rekenen op onze ruime ervaring en onze uitgebreide kennis.

Onze sterke service bestaat uit:

  • Gedetailleerde en duidelijke offertes
  • Duidelijke uitleg en afspraken voor de start van de werken
  • Uitgebreide uitleg bij de opstart van uw installatie
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Sterke dienst-na-verkoop
  • Ervaren techniekers

Facebook