Voor industriële toepassingen of grote projecten staan wij altijd klaar om vrijblijvend een uitgebreide studie te maken of u verdere info te verschaffen. Wij proberen elke studie een groen karakter te geven en zoveel mogelijk energievriendelijke installaties af te leveren.

Na het bespreken van de noden en de wensen, ter plaatse of a.d.h.v. het plan, wordt met behulp van berekeningsprogramma’s het nodige koel- en/of verwarmingsvermogen en  de ventilatiedebieten bepaald, zodanig dat de voorgestelde installatie juist gedimensioneerd is.

Technische kenmerken van de installatie, praktische uitvoering en brochures worden verwerkt en gebundeld in een overzichtelijke offerte. Na bestelling worden de projecten opgevolgd door een projectleider welke uw aanspreekpunt is voor de uitvoering tot aan de oplevering. Hierna kan u rekenen op onze dienst na verkoop. U ziet; vanaf de eerste kennismaking tot aan de voltooiing van de werken kan u
rekenen op een optimale service.

Na het beëindigen van een installatie krijgt de klant tenslotte advies omtrent het type van onderhoudscontract dat voor zijn/haar installatie het meest geschikt is om een jarenlange en zorgeloze werking te garanderen.

 Studie en ontwerp  Studie en ontwerp  Studie en ontwerp  Studie en ontwerp
 Studie en ontwerp    

Facebook