Als toonaangevend installatiebedrijf zijn wij de ideale partner voor uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Zowel voor de project-, industriemarkt als voor de particuliere sector hebben wij een breed aanbod op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair.
In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de installatiebranche. Niet voor niets beschikken wij over erkenningen van Klasse 4 (projecten tot € 900.000 exclusief BTW) voor de volgende technieken:

  • D16: Sanitaire installaties
  • D17: Centrale verwarming en thermische installaties
  • D18: Ventilatie, luchtverwarming en airconditioning

Wij zetten hoog in op het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en energiezuinige technieken.

HET STREVEN NAAR EEN KWALITATIEVE INSTALLATIE BIJ EEN TEVREDEN KLANT BLIJFT STEEDS ONZE TOPPRIORITEIT !

Voor industriële toepassingen of grote projecten staan wij altijd klaar om vrijblijvend een uitgebreide studie te maken of u verdere info te verschaffen. Wij proberen elke studie een groen karakter te geven en zoveel mogelijk energievriendelijke installaties af te leveren.
Na het bespreken van de noden en de wensen, ter plaatse of a.d.h.v. het plan, wordt met behulp van berekeningsprogramma’s het nodige koel- en/of verwarmingsvermogen en  de ventilatiedebieten bepaald, zodanig dat de voorgestelde installatie juist gedimensioneerd is.
Technische kenmerken van de installatie, praktische uitvoering en brochures worden verwerkt en gebundeld in een overzichtelijke offerte.
Na bestelling worden de projecten opgevolgd door een projectleider welke uw aanspreekpunt is voor de uitvoering tot aan de oplevering. Hierna kan u rekenen op onze dienst na verkoop.
U ziet: vanaf de eerste kennismaking tot aan de voltooiing van de werken kan u rekenen op een optimale service.
Na het beëindigen van een installatie krijgt de klant tenslotte advies omtrent het type van onderhoudscontract dat voor zijn/haar installatie het meest geschikt is om een jarenlange en zorgeloze werking te garanderen.

Facebook