Onze dienst-na-verkoop beschikt over vakbekwame techniekers in verwarming, sanitaire installaties en ventilatie. Zij verzorgen het onderhoud en de herstellingen aan uw installatie zodat u ook na de oplevering van uw project nog steeds op ons kan rekenen. De laatste jaren is er heel wat technologische vooruitgang geweest in onze sector. Wij zijn steeds blijven investeren in de opleiding van onze medewerkers zodat zij beschikken over de nodige attesten, certificaten en voldoende kennis hebben van de producten waarmee wij werken.

Sinds juni 2007 trad een nieuwe wet met betrekking tot de verwarmingsinstallaties voor het Vlaamse gewest in werking. Het resultaat is dat alle stooktoestellen op vloeibare brandstof een jaarlijks onderhoud moeten krijgen. Voor toestellen op gasvormige brandstof is dit om de twee jaar. Het onderhoud dient te worden uitgevoerd door een erkend technicus voor vloeibare of gasvormige brandstoffen. 

Al onze techniekers beschikken over de nodige erkenningen om deze werken te mogen uitvoeren.

Wij beschikken over een grote voorraad wisselstukken van de door ons geplaatste materialen. Dit onderscheidt ons van veel installateurs doordat wij bij een eventuele depannage niet dienen te wachten op wisselstukken die bij de fabrikant worden besteld. Op die manier kunnen wij u veel sneller uit de nood helpen.

Wij verzorgen ook het onderhoud van installaties die niet door ons zijn geplaatst.

 Service & onderhoud  Service & onderhoud  Service & onderhoud  Service & onderhoud
 Service & onderhoud    

 

Certificaten

G1, G2

Erkende technicus voor gasvormige brandstof; gemachtigd om keuringen uit te voeren bij de eerste ingebruikname en bij het periodiek onderhoud van een centraal stooktoestel
G1: stooktoestel dat gebruik maakt van de lucht in het stooklokaal
G2: stooktoestel dat niet in verbinding staat met de lucht in het stooklokaal

Cedicol

Erkende technicus voor vloeibare brandstof; gemachtigd om keuringen uit te voeren bij de eerste ingebruikname en bij het periodiek onderhoud van een centraal stooktoestel in Vlaanderen

VCA VOL

Veiligheidscertificaat waarmee bevestigd wordt dat Hesa voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Koeltechnisch bedrijf KOEL/AIB/E_05/T_I_503

Certificaat voor installatie en onderhoud van airconditioning

Erkenning Klasse 4 D16, D17, D18

Hesa is gerechtigd om projecten uit te voeren met een maximale waarde van € 900.000 (exclusief BTW) voor de volgende technieken:
D16: Sanitaire installaties
D17: Centrale verwarming en thermische installaties
D18: Ventilatie, luchtverwarming en airconditioning

CERGA

  • Het Cerga-label is een waarborg voor technisch vakmanschap
  • Cerga installateurs zijn up-to-date dankzij de permanente technische bijscholingen en kennen alle veiligheidsvoorschriften door en door
  • De dienst Cerga houdt toezicht op de kwaliteit van haar installateurs door steekproefcontroles
  • Klanten van CERGA-installateurs winnen tijd én geld doordat er geen keuring door een erkend controleorganisme moet gebeuren.
  • De installateur kan onmiddellijk contact worden opgenomen met de distributienetbeheerder die de gasmeter zal openen nadat ze een dichtheidscontrole hebben gedaan op de binnen installatie.
  • Klanten van CERGA-installateurs hebben recht op bepaalde premies (zie aardgassite voor consumenten.)

Atag Select Dealer

De verkoop van Atag-producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk van bijna 200 ATAG SelectDealers verspreid over heel België.
Door middel van trainingen zijn wij opgeleid tot echte ATAG specialisten.
Hierdoor genieten onze klanten bij aanschaf van een ATAG CV-toestel van een aantal voordelen, waaronder betere garantievoorwaarden, vakkundige installatie, tot 5 jaar garantie op onderdelen, snelle service en optimaal onderhoud, mogelijkheid tot garantieverlenging via een onderhoudscontract.

 

Facebook